Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

«Εκπαιδευτικές επισκέψεις και επιμορφωτικές δράσεις στα Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2016-17».

   «Εκπαιδευτικές επισκέψεις και επιμορφωτικές δράσεις στα Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2016-17».        

Εκπαιδευτικές επισκέψεις σε ΚΠΕ:
Κατά την τρέχουσα σχολική χρονιά για τις εκπαιδευτικές επισκέψεις στα Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΚΠΕ), μπορούν να υποβάλουν αίτηση  MONO ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στην  ακόλουθη φόρμα:

Εάν η φόρμα δεν ανοίγει παρακαλώ να κάνετε , αντιγραφή και επικόλληση στον φυλλομετρητή σας.

Α. οι Συντονιστές των Προγραμμάτων Π.Ε.
Β. οι Εκπαιδευτικοί που υλοποιούν Ερευνητικές Εργασίες στο Γενικό Λύκειο μόνο σε ΚΠΕ της Περιφέρειας και μόνο για μονοήμερο πρόγραμμα.
Στην φόρμα υπάρχουν δεσμοί που οδηγούν στην  εγκύκλιο 200064/Δ2  23/11/2016 που αφορά στις Επισκέψεις σε ΚΠΕ  καθώς και στο έγγραφο 154927/Γ7/7-12-2010 που αφορά  στην εμβέλεια των ΚΠΕ .

Η Υπεύθυνη Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης : Ιωάννα Ντίνου
                                             
                                                                                                                   Ο  Διευθυντής Εκπαίδευσης
                                                                                            
                                                                                           
                                                                                                   Αθανάσιος Αλεξόπουλος

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΙΛΙΟΥ

Γωνιες χαλάρωσης,παγκάκια από παλέτες, βότανα, λαχανικά, πολλά πολλά λουλούδια ,ταίστρες,εικαστικές παρεμβάσεις ένα υπέροχο προαύλιο , αλλά σπορείο, μεγάλες γλάστρες , γωνιές ανακύκλωσης και παντού γωνιές χαλάρωσης στο 3ο Γυμνάσιο Ιλιου από τον συνάδελφο Ανδρέα Λαγογιάννη την ΠΟ και φέτος προστεθηκε στην παρέα ο κ.Χρυσοστομίδης.

ΨΗΦΙΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Υπογράφουμε για το δικαίωμα των παιδιών και των δασκάλων τους να επιλέγουν τον εξανθρωπισμό της Εκπαίδευσης μέσα από τις Σχολικές Δραστηριότητες! Σήμερα ανακοινώθηκε ο σχεδιασμός για το Νέο Δίκτυο Δομών Υποστήριξης του Εκπαιδευτικού έργου που τοποθετεί την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση,την Αγωγή Υγείας και τα Πολιτιστικά Θέματα στα αζήτητα...τα "πετάει" ως κάτι πεπερασμένο και πεπαλαιωμένο που δεν προσφέρει πλέον κι έχει φθαρεί...προφανώς οι συντάκτες του νέου σχεδίου δε συνειδητοποίησαν ότι η εκπαίδευση για το Περιβάλλον, την Υγεία και τον Πολιτισμό δεν είναι επιλογή αλλά είναι εκπαίδευση για την ίδια μας τη ζωή.Ζητούμε να μην καταργηθούν, ούτε να συρρικνωθούν, κάτω από την ομπρέλα ενός θεσμού πολλαπλών χρήσεων(Κέντρων Αειφορίας) τα πιο ζωντανά και χρήσιμα κομμάτια της Εκπαίδευσης που δημιουργούν ενεργούς , ευαισθητοποιημένους πολίτες περισσότερο από 25 χρόνια

Τα προγράμματα σχολικών δραστηριοτήτων, που πρακτικά καταργούνται μαζί με τις υποστηρικτικές δομές τους, αφορούν όλους¨:…